ACCOUNTS PAYABLE REPRESENTATIVE (Waalwijk)

Wil je jouw passie voor cijfers combineren met jouw passie voor schoenen? Krijg jij energie van financiële administratie waarbij de nadruk ligt op crediteurenbeheer? Dan kun je met ons meebouwen aan de verdere groei van UFG! Reageer dan snel!

THE CHALLENGE
In de functie van Accounts Payable Representative ben je verantwoordelijk voor een tijdige en correcte afhandeling van inkoopfacturen en crediteurenbetalingen. Je verzamelt, registreert, codeert en boekt inkomende kostenfacturen. Je voert periodieke controles uit. Ook zorg je voor aansluiting tussen de inkooporder, goederenontvangst en factuur en waar nodig overleg je met de betrokken afdelingen. Door jouw expertise ben jij in staat om leveranciers telefonisch te woord te staan met betrekking tot administratieve vragen, wordt managementinformatie volledig opgesteld en kom je met verbetervoorstellen voor processen en systemen.

WHO ARE WE LOOKING FOR?
We zoeken een enthousiaste collega met een afgeronde financiële opleiding op (minimaal) MBO niveau 4. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Daarnaast beschik je over uitstekende kennis van MS Outlook en MS Office, kennis van een ERP systeem is een pré. Als persoon ben je accuraat, stressbestending en communicatief vaardig. Tijdens hectische momenten weet jij goed het overzicht te bewaren, schakel je snel en staat kwaliteit voorop.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Je komt te werken in een dynamische MKB omgeving, waarin een grote mate van flexibiliteit, variëteit in werkzaamheden en een hands on aanpak gevraagd wordt. Jij bent die pragmatische financial die met visie en persoonlijkheid het verschil kan maken in een organisatie!

Wij bieden jou een mooie rol in ons enthousiaste Finance team. Daarbij werk je in een internationale omgeving en heb je de mogelijk om naast je reguliere werkzaamheden ook betrokken te zijn bij diverse bedrijfsbrede projecten. Naast een aantrekkelijk salaris hebben wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

HOW TO BECOME PART OF THE TEAM
Ben jij enthousiast geworden en vind je jezelf geschikt voor deze rol? Dan willen we je graag beter leren kennen! Wacht niet langer en stuur ons je aanvraag, inclusief je motivatie en Curriculum Vitae, naar jobs@unlimitedfootweargroup.com t.a.v. Sonia Luengo Izquierdo.

IS THIS THE JOB FOR YOU?