BACK OFFICE MEDEWERKER (Waalwijk)

Bij Brands-360 houden we van schoenen en mode. Met een toegewijd, dynamisch team én een flexibele aanpak zijn we continu op zoek naar en bouwen we aan nieuwe kansen. Deel je dezelfde passie voor schoenen en ben je administratief sterk onderlegd? Dan hopen we je toe te voegen aan de Brands-360 crew! Op dit moment hebben wij een uitdaging in de functie van Back Office Medewerker. Een functie die uitdagend en divers is en een volgende stap in jouw carrière kan zijn. Ben jij er klaar voor?

THE CHALLENGE

Als Back Office medewerker verleen je ondersteuning aan het verkoopteam met alle bijbehorende activiteiten. Het zorgdragen voor de tijdige, volledige en juiste registratie van de verkooporders en wekelijkse opvolging en optimalisering van leveringen behoren tot je werkzaamheden. Daarnaast zorg je dat de klantinstructies nageleefd worden en heb je intensief klantencontact over product, leverdata, klachten. Het signaleren van structurele problemen in het verkoopproces en oplossingen aandragen om problemen te verminderen/voorkomen horen ook bij je werkzaamheden. Je bent de spin in het web voor all onze licentiemerken. Het is een dynamische functie waarin je kunt meedenken en jezelf op vele vlakken kunt ontwikkelen.

WHO ARE WE LOOKING FOR?

Je hebt minimaal een afgeronde commerciële MBO4+ opleiding, met een HBO denk- en werkniveau. Daarnaast ben je minimaal 2 jaar werkzaam in dit vakgebied in een gelijkwaardige rol binnen een internationaal bedrijf. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift (Duitse taal is een pré) en je hebt een uitstekende kennis van MS Outlook en MS Office, ERP LN is een pré. Verder ben je in het bezit van Rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Waalwijk.

Als persoon ben je klantgericht en commercieel ingesteld. Je ben flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, kun je georganiseerd en nauwkeurig werken en zelfstandig prioriteiten stellen. We verwachten ook dat je bij grote drukte stevig in de schoenen kan blijven staan.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

• De kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een energieke organisatie.

• Een uitdagende en verantwoordelijke functie met een hoge mate van zelfstandigheid.

• Het betreft een functie voor 40 uur met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

HOW TO BECOME PART OF THE TEAM

Ben jij enthousiast geworden en vind je jezelf geschikt voor deze rol? Dan willen we je graag beter leren kennen! Wacht niet langer en stuur je motivatie en Curriculum Vitae, naar hrbrands@brands-360.com t.a.v. Sonia Luengo Izquierdo.

IS THIS THE JOB FOR YOU?