E-COMMERCE PRODUCT MERCHANDISER (Waalwijk)

Bij UFG houden we van schoenen en mode. Met een toegewijd, dynamisch team én een flexibele aanpak zijn we continu op zoek naar, en bouwen we aan nieuwe kansen. Deel je dezelfde passie voor schoenen en mode, en heb je een assertieve en positieve instelling? Dan hopen we je toe te voegen aan de UFG-crew! Op dit moment hebben wij een uitdaging in de functie van E-commerce Product Merchandiser die uitdagend, divers en complex is, en welke een volgende stap in je carrière kan zijn. Ben jij er klaar voor?

THE CHALLENGE

Als E-commerce product merchandiser ben jij verantwoordelijk voor de merchandising van onze verschillende merken en collecties op de online kanalen. Je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf en het e-commerce team (logistiek – sales – design). Daarnaast ben jij de spil in het web met betrekking tot voorraden, en bent continue bezig met de optimalisatie hiervan. Tevens ben jij verantwoordelijk voor het uitrollen en waarborgen van de merchandise strategie. Het kerndoel van E-Commerce is dat de digitale strategie van UFG ter uitvoering wordt gebracht, en daarmee het vergroten van het aandeel online verkopen voor UFG. Denk hierbij aan het volgende takenpakket in deze ontzettend veelzijdige baan:

✓ Dagelijks monitoren van performance middels KPI rapportages

✓ Creëren van pre-orders voor de verschillende merken a.d.h.v. budgetten

✓ In season trading, optimalisatie van performance en KPI’s

✓ Identificeren van commerciële kansen en het benutten daarvan

✓ Nauwe samen werking met Logistiek / sales / back office / design

✓ Ondersteuning opstellen en vertalen van merchandise strategie

✓ Dagelijks monitoren van voorraad locaties en aanvulling hiervan

✓ Operationele werkzaamheden

WHO ARE WE LOOKING FOR?

Een gestructureerde allrounder. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een Merchandising gerelateerde rol. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift (Duits is een pré). Je hebt basiskennis van MS Outlook en MS Office, Zendesk is een pré. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Waalwijk.

Als persoon ben je klantgericht en commercieel ingesteld. Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je een strategisch denker en ben je analytisch sterk. We verwachten ook dat je bij grote drukte stevig in de schoenen kan blijven staan.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

– De kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een energieke organisatie.

– Veel verantwoordelijkheid en afwisseling in je werkzaamheden.

– Een zelfstandige positie in een internationale organisatie.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

Ben jij enthousiast geworden en vind je jezelf geschikt voor deze rol? Dan willen we je graag beter leren kennen! Wacht niet langer en stuur ons je aanvraag, inclusief je motivatie en Curriculum Vitae, naar jobs@unlimitedfootweargroup.com t.a.v. Sonia Luengo Izquierdo.

IS THIS THE JOB FOR YOU?