E-COMMERCIE PRODUCT MERCHANDISER (Waalwijk)

Bij UFG houden we van schoenen en mode. Met een jong, toegewijd, dynamisch team én een flexibele aanpak zijn we continu op zoek naar, en bouwen we aan nieuwe kansen. Deel je dezelfde passie voor schoenen en mode, en heb je een assertieve en positieve instelling? Op dit moment hebben wij een functie als E-commerce product merchandiser die uitdagend, divers en complex is, en welke een volgende stap in je carrière kan zijn. Ben jij er klaar voor? Dan hopen we je toe te voegen aan de UFG-crew!

THE CHALLENGE
Als E-commerce product merchandiser ben jij verantwoordelijk voor de merchandising van onze verschillende merken en collecties op de online kanalen. Je werkt nauw samen met de verschillende afdelingen binnen het bedrijf en het e-commerce team (logistiek – sales – design). Daarnaast ben jij de spil in het web met betrekking tot voorraden, en bent continue bezig met de optimalisatie hiervan. Tevens ben jij verantwoordelijk voor het uitrollen en waarborgen van de merchandise strategie. Het kerndoel van E-Commerce is dat de digitale strategie van UFG ter uitvoering wordt gebracht, en daarmee het vergroten van het aandeel online verkopen voor UFG.

• Dagelijks monitoren van performance middels KPI rapportages
 Creëren van pre-orders voor de verschillende merken a.d.h.v. budgetten
 In season trading, optimalisatie van performance en KPI’s
 Identificeren van commerciële kansen en het benutten daarvan
• Nauwe samen werking met Logistiek / sales / back office / design
• Ondersteuning opstellen en vertalen van merchandise strategie
• Dagelijks monitoren van voorraad locaties en aanvulling hiervan
• Operationele werkzaamheden

WHO ARE WE LOOKING FOR?
Je hebt minimaal een afgeronde HBO met een Commerciële mindset. Daarnaast ben je minimaal 2 jaar werkzaam in dit vakgebied in een gelijkaardige rol binnen een internationaal bedrijf. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Als persoon ben je commercieel en ondernemend ingesteld.

Als persoon ben je klant georiënteerd en kan je denken vanuit de consument Je kan gestructureerd en georganiseerd werken, bent in staat prioriteiten te stellen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je stressbestendig, heb je een proactieve houding en een probleemoplossend (mee-)denkvermogen. Je werkt graag in teamverband en hebt een hands-on mentaliteit. Je bent een echter doorzetter en hebt een flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
• De kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een energieke organisatie;
• Kennis en ervaring in hét werkveld van de toekomst;
• Veel verantwoordelijkheid en afwisseling in je werkzaamheden;
• Een zelfstandige positie in een internationale organisatie;
• Het betreft een functie voor 40 uur met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

HOW TO BECOME PART OF THE TEAM
Ben jij enthousiast geworden en vind je jezelf geschikt voor deze rol? Dan willen we je graag beter leren kennen! Wacht niet langer en stuur ons je Curriculum Vitae inclusief je motivatie naar jobs@unlimitedfootweargroup.com t.a.v. Sonia Luengo.

IS THIS THE JOB FOR YOU?