MEDEWERKER CREDIT CONTROL (Waalwijk)

Wil je jouw passie voor cijfers combineren met jouw passie voor schoenen? Krijg jij energie van financiële administratie waarbij de nadruk ligt op debiteurenbeheer? Dan kun je met ons meebouwen aan de verdere groei van UFG! Reageer dan snel!

THE CHALLENGE
Als medewerker Credit Control ben je verantwoordelijk voor het debiteurenbeheer en je houdt je bezig met het tijdig inlopen van betalingsplichten in de breedste zin van het woord. Jij bent verantwoordelijk voor het bewaken van het proces tussen de klant, de interne organisatie en de (krediet)verzekeringsorganisatie door continu met hen in verbinding te staan. Het verwerken van diverse kas- en bankboekingen in het systeem behoort ook tot je werkzaamheden. Je houdt ook de verhoogde non – betalingsrisico’s in de gaten en het verloop van betalingstoezeggingen, de verhouding tussen betaald – en openstaand saldo, oplopende betaaltermijnen etc. Verder vind je het vanzelfsprekend om dergelijk situaties tijdig bij je coördinator te escaleren. Je beoordeelt de kredietwaardigheid van debiteuren en spart over de financiële risico’s met je (senior) collega’s. Kortom, je bent een spin in het web bent voor je collega’s van Finance, Logistiek en/of Sales, maar ook voor de (krediet)verzekeringsorganisatie. Je rapporteert rechtstreeks aan de Coördinator Credit Control van UFG.

WHO ARE WE LOOKING FOR?
We zoeken een enthousiaste collega met minimaal een afgeronde HBO opleiding richting Commerciële Economie of Bedrijfseconomie. Je bent al bewezen succesvol in de rol van Credit Control, met minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, Duits is een pré.

Daarnaast beschik je over uitstekende kennis van MS Outlook en MS Office, kennis van een ERP systeem is een pré. Als persoon heb je sterke analytische vaardigheden en je kan effectief omgaan met complexe zaken en diverse vraagstukken. Tijdens hectische momenten weet jij goed het overzicht te bewaren, schakel je snel, ben je accuraat en staat kwaliteit voorop. Klantenvriendelijkheid en oplossingsgericht zijn ook je prioriteiten.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Je komt te werken in een dynamische MKB omgeving, waarin een grote mate van flexibiliteit, variëteit in werkzaamheden en een hands on aanpak gevraagd wordt. Jij bent die pragmatische financial die met visie en persoonlijkheid het verschil kan maken in een organisatie!

Wij bieden jou een mooie rol in ons enthousiaste Finance team. Daarbij werk je in een internationale omgeving en heb je de mogelijk om naast je reguliere werkzaamheden ook betrokken te zijn bij diverse bedrijfsbrede projecten. Naast een aantrekkelijk salaris hebben wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

HOW TO BECOME PART OF THE TEAM?
Ben jij enthousiast geworden en vind je jezelf geschikt voor deze rol? Dan willen we je graag beter leren kennen! Wacht niet langer en stuur ons je aanvraag, inclusief je motivatie en Curriculum Vitae, naar jobs@unlimitedfootweargroup.com t.a.v. Sonia Luengo Izquierdo. 

IS THIS THE JOB FOR YOU?