MEDEWERKER RETOUREN (Waalwijk)

Wil je jouw passie voor schoenen combineren met een fysieke productverwerking ? Krijg jij energie van hard werken en houd je van uitdadingen? Dan kun je met ons meebouwen aan de verdere groei van UFG! Reageer dan snel!

THE CHALLENGE
Als Medewerker Retouren zorg je voor optimale ondersteuning van alle logistieke processen en zorg je ervoor dat retouren snel en efficiënt worden afgewikkeld, zowel administratief als fysiek. Je houdt zelf de registratie, administratie en rapportages van de retouren bij. Daarnaast ben je bereid tijdens drukte tot het verrichten van extra warehousewerkzaamheden.

WHO ARE WE LOOKING FOR?
We zoeken een enthousiaste collega met minimaal een afgeronde MBO opleiding. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift. Verder ben je niet bang om de handen uit je mouwen te steken en heb je een positieve houding.

Daarnaast beschik je over kennis van MS Outlook en MS Office, kennis van een ERP systeem is een pré. Als persoon ben je klantgericht, flexibel en heb je een proactieve houding. Tijdens hectische momenten weet jij goed het overzicht te bewaren, schakel je snel, ben je accuraat en staat kwaliteit voorop. Klantenvriendelijkheid en oplossingsgericht zijn ook je prioriteiten.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
Je komt te werken in een dynamische MKB omgeving, waarin een grote mate van flexibiliteit, variëteit in werkzaamheden en een hands on aanpak gevraagd wordt. Jij hebt uitstekende mondelinge vaardigheden, herkent knelpunten en handelt oplossingsgericht.

Wij bieden jou een mooie rol in ons enthousiaste Logistieke team. Daarbij werk je in een internationale omgeving en heb je de mogelijk om naast je reguliere werkzaamheden ook betrokken te zijn bij diverse bedrijfsbrede projecten. Naast een aantrekkelijk salaris hebben wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

HOW TO BECOME PART OF THE TEAM
Ben jij enthousiast geworden en vind je jezelf geschikt voor deze rol? Dan willen we je graag beter leren kennen! Wacht niet langer en stuur ons je aanvraag, inclusief je motivatie en Curriculum Vitae, naar jobs@unlimitedfootweargroup.com t.a.v. Sonia Luengo Izquierdo.

IS THIS THE JOB FOR YOU?