ONLINE MARKETEER (Waalwijk)

Bij UFG houden we van schoenen en mode. Met een toegewijd, dynamisch team én een flexibele aanpak zijn we continu op zoek naar, en bouwen we aan nieuwe kansen. Deel je dezelfde passie voor schoenen en mode, en heb je een assertieve en positieve instelling? Dan hopen we je toe te voegen aan de UFG-crew! Op dit moment hebben wij een uitdaging in de functie van Online Marketeer die uitdagend, divers en complex is, en welke een volgende stap in je carrière kan zijn. Ben jij er klaar voor?

THE CHALLENGE

Als Online Marketeer ondersteun je het E-commerce team op alle facetten. Je houdt je bezig met het verwezenlijken van een maximale performance, zoals het optimaliseren van een ideale customer journey, maximale en kwalitatieve conversies en het bewaken van de ROI. Dit doe je oa voor de webshop van Bullboxer, Gaastra etc. Denk hierbij aan het volgende takenpakket in deze ontzettend veelzijdige baan:

✓ Het bedenken, uitbouwen, verbeteren en uitvoeren van bestaande online marketingactiviteiten;

✓ De mogelijkheid om te werken voor merken als Gaastra Sportswear, Bullboxer, Rehab, Braend & onze licentie merken zoals Bjorn Borg, G-Star, …;

✓ Het bijhouden van dashboards en conversierapporten;

✓ Het meten, analyseren en verbeteren van lopende online campagnes;

✓ Het inplannen en plaatsen van content op de webshop;

✓ Het inplannen en analyseren van e-mailnieuwsbrieven;

✓ Het initiëren van nieuwe, innoverende en vooral relevante content.

WHO ARE WE LOOKING FOR?

Een gestructureerde allrounder. Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding. Daarnaast heb je minimaal 2 jaar werkervaring in een Online Marketing gerelateerde rol. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift (Duits is een pré). Je hebt kennis van MS Outlook en MS Office en brede kennis van Google Analytics en Google Adwords. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Waalwijk.

Als persoon ben je klantgericht en commercieel ingesteld. Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je een strategisch denker en ben je analytisch sterk. We verwachten ook dat je bij grote drukte stevig in de schoenen kan blijven staan.

WHAT’S IN IT FOR YOU?

– De kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een energieke organisatie.

– Veel verantwoordelijkheid en afwisseling in je werkzaamheden.

– Een zelfstandige positie in een internationale organisatie.

Ben jij enthousiast geworden en vind je jezelf geschikt voor deze rol? Dan willen we je graag beter leren kennen! Wacht niet langer en stuur ons je aanvraag, inclusief je motivatie en Curriculum Vitae, naar hrm@unlimitedfootweargroup.com t.a.v. Sonia Luengo Izquierdo

IS THIS THE JOB FOR YOU?