PURCHASE MEDEWEKER (Waalwijk)

Bij UFG houden we van schoenen en mode. Met een toegewijd, dynamisch team én een flexibele aanpak zijn we continu op zoek naar en bouwen we aan nieuwe kansen. Deel je dezelfde passie voor schoenen en ben je administratief sterk onderlegd? Dan hopen we je toe te voegen aan de Bullboxer crew! Op dit moment hebben wij een uitdaging in de functie van Purchase medewerker. Een functie die uitdagend en divers is en een volgende stap in jouw carrière kan zijn. Ben jij er klaar voor?

THE CHALLENGE
Als Purchase medewerker ben je verantwoordelijk voor de inkoop en tijdige productie van onze collecties. Het zorg dragen voor de tijdige, volledige en juiste registratie van de inkooporders, wekelijkse opvolging van leverdata en zorg dragen voor zo min mogelijk vertragingen (tevens acties ondernemen om toekomstige vertragingen te voorkomen) behoren tot je werkzaamheden. Je ondersteunt de productie planning door in kaart te brengen welke orders op welke volgorde geproduceerd moeten worden. Daarnaast zorg je dat de leveranciersinstructies nageleefd en opgevolgd worden. Het signaleren van structurele problemen in het inkoopproces en oplossingen aandragen om problemen te verminderen/voorkomen horen ook bij je werkzaamheden. Verder ben je de spin in het web tussen verkoop en leveranciers. Wij bieden jou een dynamische administratieve functie met een commerciële insteek, verantwoordelijkheid en waarin je jezelf op vele vlakken kunt ontwikkelen.

WHO ARE WE LOOKING FOR?
Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding. Daarnaast ben je minimaal 2 jaar werkzaam in dit vakgebied in een gelijkwaardige rol binnen een internationaal bedrijf. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift (Duitse taal is een pré) en je hebt een uitstekende kennis van MS Outlook en MS Office, ERP LN is een pré. Verder ben je in het bezit van Rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Waalwijk.

Als persoon ben je klantgericht, doelgericht en commercieel ingesteld. Je ben flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, kun je georganiseerd en nauwkeurig werken en zelfstandig prioriteiten stellen. We verwachten ook dat je bij grote drukte stevig in de schoenen kan blijven staan.

WHAT’S IN IT FOR YOU?
• De kans om jezelf verder te ontwikkelen binnen een energieke organisatie.
• Een uitdagende en verantwoordelijke functie met een hoge mate van zelfstandigheid.
• Het betreft een functie voor 40 uur met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

HOW TO BECOME PART OF THE TEAM
Ben jij enthousiast geworden en vind je jezelf geschikt voor deze rol? Dan willen we je graag beter leren kennen! Wacht niet langer en stuur je motivatie en Curriculum Vitae, naar jobs@unlimitedfootweargroup.com t.a.v. Sonia Luengo Izquierdo.

IS THIS THE JOB FOR YOU?