PURCHASE MEDEWERKER (Waalwijk)

Wil jij werken bij één van de grootste schoenengroothandels in Europa? Ben jij een organisatie talent, ondernemend en administratief sterk onderlegd? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet!

Werkzaamheden.

Als Purchase medewerker ben je verantwoordelijk voor de inkoop en tijdige productie van onze collecties. Het zorg dragen voor de tijdige, volledige en juiste registratie van de inkooporders, wekelijkse opvolging van leverdata en zorg dragen voor zo min mogelijk vertragingen (tevens acties ondernemen om toekomstige vertragingen te voorkomen) behoren tot je werkzaamheden. Daarnaast zorg je dat de leveranciersinstructies nageleefd en opgevolgd worden. Het signaleren van structurele problemen in het inkoopproces en oplossingen aandragen om problemen te verminderen/ voorkomen horen ook bij je werkzaamheden. Verder ben je de spin in het web tussen verkoop en leveranciers. Wij bieden jou een dynamische administratieve functie met een commerciële insteek, verantwoordelijkheid en waarin je jezelf op vele vlakken kunt ontwikkelen.

Profiel.

– Minimaal MBO niveau 4

– In het bezit van rijbewijs B

– Minimaal 2 jaar werkervaring in dit vakgebied in een gelijkaardige rol binnen een internationaal bedrijf.

– Uitstekende kennis van MS Outlook en MS Office, ERP LN is een pré

– Gevorderde kennis van Excel

– Goede beheersing van de Nederlandse & Engelse taal in woord en schrift

– Je kunt planmatig, secuur en gestructureerd werken

– Je bent klantgericht en commercieel ingesteld

– Je bent stressbestendig en hebt geen 9-5 mentaliteit

– Je bent nauwkeurig, analytisch sterk en kunt georganiseerd werken en zelfstandig prioriteiten stellen.

Wij bieden.

Shoes Unlimited biedt je een dynamische en zelfstandige positie in een internationale organisatie met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het betreft een functie voor 40 uur met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jou in gesprek voor de functie van Purchase medewerker!

Mail vandaag nog je sollicitatiebrief voorzien van motivatie en curriculum vitae naar hrm@unlimitedfootweargroup.com t.a.v. Sonia Luengo Izquierdo.

IS THIS THE JOB FOR YOU?