SALES BACK OFFICE MEDEWERKER (Waalwijk)

Wil jij voor ons schoenenmerk Bullboxer aan de slag als Sales Back Office Medewerker? En ben jij een organisatietalent, ondernemend en administratief sterk onderlegd? Reageer dan snel.

Werkzaamheden.
Als Sales Back Office Medewerker ondersteun je het verkoopteam met alle bijbehorende activiteiten. Het zorgdragen voor de tijdige, volledige en juiste registratie van de verkooporders en wekelijkse opvolging en optimalisering van leveringen behoren tot je werkzaamheden. Daarnaast zorg je dat klantinstructies nageleefd worden en heb je intensief klantcontact over product, leverdata en klachten. Verder ben je de ‘Spin in het web’ voor relaties. Kortom: een dynamische functie waarin je jezelf op vele vlakken kunt ontwikkelen.

Profiel.
• Je hebt minimaal een afgeronde Commerciële HBO-opleiding.
• Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol binnen een internationale organisatie.
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse uitstekend in woord en geschrift (Duits of Frans is een pré)
• Je hebt een uitstekende kennis van MS Outlook en MS Office, ERP LN is een pré.
• Je bent in het bezit van Rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Waalwijk.

Als persoon ben je klantgericht en commercieel ingesteld. Je bent flexibel, hebt geen 9-5 mentaliteit en bezit het ‘Work Hard, Play Hard’ credo. Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je analytisch sterk en kun je georganiseerd werken en zelfstandig prioriteiten stellen.

Wij bieden.
Shoes Unlimited bied je een dynamische en zelfstandige positie in een internationale organisatie met ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het betreft een functie voor 40 uur met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan komen we graag met jou in gesprek voor de functie van Sales Back Office Medewerker!

Mail vandaag nog je sollicitatiebrief voorzien van motivatie en curriculum vitae naar hrm@unlimitedfootweargroup.com t.a.v. Sonia Luengo Izquierdo.

IS THIS THE JOB FOR YOU?